Kik vagyunk Mi?

Cégünk tevékenységét 2003-ban kezdte. Az új profillal 2016 óta foglalkozunk, amely különleges és új megközelítésbe helyezi az épületek bemutatását. Az általunk alkalmazott technológia magas színvonalú, modern és innovatív online értékesítést támogató szolgáltatásokat nyújt ügyfeleink számára, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink azt kapják, amit várnak, vagy annál is többet.

Az általunk kínált szolgáltatások a modern technológiai fejlődést tükrözik, szemléletünkben mégis a nagyszüleink által tanított értékrend köszön vissza. Jelszavaink a mindennapi működés során: tiszta kommunikáció, tisztességes üzlet, pontosság és precizitás. Ezen alapelvek mentén igyekszünk ügyfeleink elégedettségét növelni, és a velünk kapcsolatban álló vállalkozások működését segíteni, fejleszteni.

A MELIGEN 3D bemutató speciális, 3 dimenziós képalkotási technológia, amely az országban elsőként a MELIGEN Hungary által vált elérhetővé. Kitartásunk és akaratunk segített hozzá ahhoz a tapasztalathoz, amely által ma már bátran állunk ügyfeleink, partnereink legkülönlegesebb kéréseiben is a segítségükre.

Tekintse meg galériánkat, és forduljon hozzánk bizalommal, hogy épületét, ingatlanát egy új perspektívából, modern és innovatív megközelítésből mutathassa be!